söndag 31 maj 2015

KM 2015

Ett mycket regnigt klubbmästerskap till ända 2015. Lite halvklen uppslutning med endast 5st deltagare, vädret kan vara en mycket stor anledning till det.
Trots fåtalet fiskande så var stämningen mycket god och efter ca en timmas tävlande så stod Andreas Larsson som Klubbmästare med en "rejäl" Regnbåge på hela 840 gram, Daniel Källström 2a på 830 gram, Staffan Persson 3a på 770 gram, Torbjörn Andersson 4a på 650 gram och slutligen Sylve Olsson 5a med en Abborre på 80 gram.


De som trotsade regnet.
Klubbmästare 2015
Vaktlistan kommer att komma igång från och med mitten av nästa vecka. Den kommer att komma upp här på bloggen samt vid Klapptjärn. Medlemsavgiften är det bra om man betalar in så fort som möjligt eftersom vi har en fiskisättning att betala för i slutet av juni. Sen är det bra om vi kan få in mobiltelefonnummer till alla medlemmar. I listorna som vi har nu finns mest hemnummer och många använder endast mobiltelefon. Vill man inte ha sitt telefonnummer här på bloggen så går det bra att säga till någon i styrelsen så plockar vi bort er. Vill man ha kontakt med styrelsen via mail så mailar man nbkfugfiske@gmail.com.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar